"Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ"

Μαστροποί στην εξουσία

Αρχείο

 

 

 

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ: ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

...Και ο χορός καλά κρατεί! Αμερικάνοι και Εγγλέζοι μπορεί να μην έχουν ακόμα συλλάβει τη 17Ν (παλιούς και νέους) πέτυχαν όμως έναν από τους κύριους στόχους τους. Να μπουν πιο βαθιά στα εσωτερικά πράγματα της χώρας και να δημιουργήσουν κράτος εν κράτει. Αυτό που ήθελαν ντόπιοι και ξένοι "αντιτρομοκράτες" ήταν η αύξηση της κρατικής τρομοκρατίας σε μαζική κλίμακα. Το αντικαπιταλιστικό και αντιιμπεριαλιστικό κίνημα των ανυπότακτων εργαζομένων και της νεολαίας ήταν - και είναι - ο πραγματικός τους στόχος. Ο στόχος αυτών των κύριων και πρώτων τρομοκρατών είναι το λαϊκό και εργατικό κίνημα και τα δημοκρατικά δικαιώματα που κερδίσαμε ανατρέποντας την αμερικανοκίνητη χούντα. Όλοι αυτοί που μιλάνε για "πάταξη της τρομοκρατίας" κατά βάθος εννοούν τους κοινωνικούς αγώνες και τα κοινωνικά κινήματα που προσπαθούν να τα συνδέσουν με την ατομική τρομοκρατία των διαφόρων "Ζορρό".

Όλοι αυτοί που "ενδιαφέρονται" για την ασφάλεια και την ήσυχη ζωή των πολιτών στην πράξη οργανώνουν μηχανισμούς καταστολής, χαφιεδισμού και τρομοκρατίας στους τόπους δουλειάς, επιβάλλουν το στρατιωτικό νόμο της επιστράτευσης διαρκείας για τους ναυτεργάτες, στήνουν "αγροτοδικεία", "μαθητοδικεία" και χτίζουν κάστρα και υψηλούς πύργους γύρω από παλιά και νέα "τζάκια" των πλουτοκρατών, για να τους προστατέψουν από τη λαϊκή οργή.

Εντωμεταξύ οι αμερικάνοι "σύμμαχοί" μας συγχαίρουν την κυβέρνηση για την "εξάρθρωση της τρομοκρατίας" στην Ελλάδα! Είναι για γέλια και για κλάματα. Μιλάνε για τρομοκρατία οι διεθνείς τρομοκράτες που εκτός των άλλων είναι αυτοί που στήνουν "τρομοκρατικές ομάδες" τύπου 17Ν. Μιλάνε για τρομοκρατία αυτοί οι δολοφόνοι που βομβάρδισαν 212 φορές το Βελιγράδι - για να μιλήσουμε μόνο για τα πρόσφατα "κατορθώματά" τους - και 374 φορές την Πρίστινα! Μιλάνε για τρομοκρατία αυτοί που έχουν σκοτώσει 1 εκατομμύριο παιδιά στο Ιράκ από το 1991. Αυτοί που παλιότερα βομβάρδισαν αδιάκριτα το Βιετνάμ, την Κορέα, τη Γρανάδα, την Παλαιστίνη κ.ο.κ. Αυτοί που οργάνωσαν 900 τρομοκρατικές επιχειρήσεις μόνο μέσα σε μια 15ετία, όπως έπραξε η CIA (και όπως τα ίδια τα στοιχεία της CIA ομολογούν για τη δράση της από το 1961 έως το 1975). Αυτοί που τροφοδότησαν τον Σαντάμ με όπλα για να πλήξει την Ιρανική Επανάσταση και μετά βομβάρδισαν το Ιράκ για να "τιμωρήσουν" το δημιούργημά τους, τον Σαντάμ!

Μιλάνε για τρομοκρατία αυτοί που δημιούργησαν τον UCK και μετά δήθεν τον "αφόπλισαν". Αυτοί που βοήθησαν στην κατάλυση της δημοκρατίας στη Χιλή, την Ελλάδα και αλλού. Αυτοί που το 1984 δημιούργησαν στο Αφγανιστάν την οργάνωση ΜΑΚ, με αρχηγό τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και τον στήριξαν αφειδώς, στρατιωτικά και οικονομικά μέχρι το 1988, όπως έκανε η CIA.

Τις ώρες αυτές που οι μεγάλοι "επαναστάτες" περιμένουν να ησυχάσουν τα πράγματα για να βγουν και να πουλήσουν επανάσταση εκ του ασφαλούς οφείλουμε να πούμε στους εργαζόμενους και στη νεολαία της χώρας μας. Ψηλά το κεφάλι. Να μην τους αφήσουμε να αφαιρέσουν ότι με αίμα και θυσίες κατακτήθηκε. Τις δημοκρατικές ελευθερίες. Τρομοκράτες και αντιτρομοκράτες στο ίδιο βιολί βαράνε. Τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των εργαζομένων. Ματαιοπονούν. Η ιστορία βγάζει - και στους δύο - κοροϊδευτικά την γλώσσα. Δεν φοβούνται τη 17Ν τα ανθρωπάρια της άρχουσας τάξης. Την παγκόσμια επανάσταση φοβούνται γιατί αυτή δεν μπορούν να την αποτρέψουν...

ΒΗΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

12 Ιούλη 2002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση

12 Ιουλίου, 2002


Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βήχος;


Υπογράψτε ή δείτε το βιβλίο

 επισκεπτών μου


Contact Us
Επικοινωνία

 


Πρότεινε αυτήν την σελίδα 

σ' έναν φίλο


Γραφτείτε στην Mailing List 

για να ενημερώνεστε σε κάθε νέα ανανέωση 


Στείλε άρθρο


FORUM

Ελάτε να τα πούμε


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δωρεάν ανταποδοτική διαφήμιση (επικοινωνήστε με τον webmaster)