"Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ"

Μαστροποί στην εξουσία

Αρχείο

 

ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

"AΣΠΡΟΙ ΣΚΥΛΟΙ, ΜΑΥΡΟΙ ΣΚΥΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ"!

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια εκστρατεία κατασυκοφάντησης κάθε αριστερής, κάθε επαναστατικής ιδέας, που σαν στόχο έχει την αλλαγή του κοινωνικού συστήματος της εκμετάλλευσης, του καπιταλιστικού συστήματος. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια επιχείρηση κατασυκοφάντησης για κάθε τι αριστερό, διεθνιστικό, "αντιαμερικανικό", που χαρακτηρίζονται συλλήβδην τρομοκρατία, όπως την ορίζουν βέβαια, οι ηγεμόνες της "νέας τάξης". Η λέξη Τροτσκιστής, αυτή τη στιγμή είναι συνώνυμη με τη λέξη τρομοκράτης!

Στόχος αυτής της αντι-τρομοκρατικής εκστρατείας το εργατικό κίνημα, οι λαϊκές ελευθερίες και οι ίδιοι οι εργατικοί και λαϊκοί αγώνες. Στις πρώτες προτεραιότητες της εκστρατείας είναι η πλήρης αντι-τρομοκρατική θεσμική θωράκιση, η οποία θα λύνει τα χέρια των διωκτικών αρχών, ώστε να μπορούν ανενόχλητα να τσακίζουν κάθε αντίσταση στο φασιστικό καθεστώς της "νέας τάξης". Ο νέος τρομονόμος, στο πλαίσιο "συμμόρφωσης" με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ στο Λάακεν, σ΄ αυτήν την καυεύθυνση κινείται. Μ΄ αυτόν θα διευρύνεται ο ορισμός της τρομοκρατίας, ώστε, ούτε λίγο - ούτε πολύ, να περιλαμβάνει και τις διαδηλώσεις ή καταλήψεις, που έχουν σκοπό την "αποσταθεροποίηση ή τον εκφοβισμό" ή την πρόκληση "μαζικών καταστροφών" σε κυβερνητικές ή δημόσιες εγκαταστάσεις, κλπ. Με το μανδύα της νομιμότητας, "καθαρίζουν" ακόμα και με τα στοιχειώδη συνταγματικά δικαιώματα, τα οποία ποδοπατούνται βάναυσα, στο όνομα του "υπέρτατου αγαθού της ασφάλειας"!

Η εφαρμογή του τρομονόμου, σε συνδυασμό με το αρραγές τρομο-μέτωπο κυβέρνησης και αντιπολίτευσης και ενίσχυση των κρατικών μηχανισμών καταστολής, έχει στην πραγματικότητα στόχο να δρα αποτρεπτικά για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και παραλυτικά σε κάθε σκέψη αντίστασης στο εμφανιζόμενο ως παντοδύναμο "αστυνομικό κράτος". Ιδιαίτερη και συστηματική φροντίδα στο πλαίσιο αυτό καταβάλλεται, ώστε να εθιστεί ο ελληνικός λαός με την ιδέα ότι οι διωκτικές αρχές πρέπει να είναι στο απυρόβλητο, να βρίσκονται εκτός κριτικής και να χαίρουν γενικής ασυλίας, ακόμα και εμπιστοσύνης"! )(μπρρρρ!). Ηταν χαρακτηριστική η χτεσινή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου: "Σας πληροφορώ ότι δεν μπορώ να γνωρίζω και δεν πρέπει (!) να γνωρίζω τι ακριβώς γίνεται σε επιχειρησιακό πεδίο. Σας το λέω αυτό, για όλες τις περιπτώσεις", είπε χωρίς να ντραπεί ο "σοσιαλιστής" Χρ. Πρωτόπαππας, όταν ρωτήθηκε για τις έρευνες των διωκτικών αρχών.

Εντωμεταξύ όλα τα σφυριά χτυπάνε στον αρχηγό της 17Ν, τον 60χρονο Τροτσκιστή διανοούμενο! Βέβαια τέτοιου είδους ιστορίες έχουμε ξαναδεί και στο παρελθόν, αλλά τώρα ξεπέρασαν τα όρια. Παράλληλα παρακολουθούμε μια καταιγιστική υμνολογία για το FBI και τη Σκότλαντ Γιαρντ, που η παρουσία τους στη χώρα μας δοξάζεται από τους διθυραμβολόγους των μυστικών υπηρεσιών.

Την ίδια πάλι ώρα, η κυβέρνηση του Κ. Σημίτη πουλάει αντιτρομοκρατιλίκι, ενώ ο ίδιος ο Σημίτης το παίζει αμείλικτος και αποφασιστικός, έχοντας για φόντο τις εισβολές της αστυνομίας σε σπίτια, σε χωριά, σε καταστήματα. Η εικόνα του ένστολου ο οποίος κουβαλάει μαζί με το μυδράλιο και το φωτοστέφανο της έννομης τάξης, που δικαιούτε να μπουκάρει οπουδήποτε, αρχίζει να γίνεται "οικεία". Αυτό θέλουν οι κρατούντες και υπερατλαντικοί κρατούντες. Να "εξοικειωθούμε" με την εικόνα του ελικοπτέρου που θα πετά από πάνω μας και θα ελέγχει τις κινήσεις μας (για το καλό μας...). Να μας πείσουν ότι ο ασφαλίτης, ο FIAτζής, ο πράκτορας της CIA, είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!!!

Ε! Οχι ρε μάγγες! Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι και θα παραμείνει ο... σκύλος. Οσο για τους "λεβέντες" της CIA, της Σκότλαντ Γιαρντ και εκείνους που δουλεύουν μέσα στη 17Ν, η μόνη σχέση τους με το σκύλο αρχίζει και τελειώνει στο παλιό ρητό: "Ασπροι σκύλοι, μαύροι σκύλοι, όλοι οι σκύλοι μια γενιά".

Π.Β.

10 Ιουλίου 2002

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση

10 Ιουλίου, 2002


Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βήχος;


Υπογράψτε ή δείτε το βιβλίο

 επισκεπτών μου


Contact Us
Επικοινωνία

 


Πρότεινε αυτήν την σελίδα 

σ' έναν φίλο


Γραφτείτε στην Mailing List 

για να ενημερώνεστε σε κάθε νέα ανανέωση 


Στείλε άρθρο


FORUM

Ελάτε να τα πούμε


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δωρεάν ανταποδοτική διαφήμιση (επικοινωνήστε με τον webmaster)