"Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ"

Μαστροποί στην εξουσία

Αρχείο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Η τρομοκρατολογία και τρομοφοβία που προωθούν κυβέρνηση και υπηρεσίες ασφαλείας αποτελούν, τον γνώριμο, προθάλαμο ενίσχυσης της αστυνομοκρατίας και της βιαιότερης φαλκίδευσης κοινωνικών και πολιτικών ελευθεριών. Στοχεύει σε ομηρία και αυταρχικοποίηση της πολιτικής ζωής, ώστε να ακυρωθούν εργατικές και λαϊκές κινητοποιήσεις...

Ραγδαίες οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα, σχετικά με την τρομοκρατία και συγκεκριμένα με τη 17 Νοέμβρη, ενώ βρέθηκε "γιάφκα" της οργάνωσης στην οδό Πάτμου 84 στα Πατήσια με το υλικό της οργάνωσης. Ο ίδιος ο αρχηγός της ΕΛΑΣ σήμερα το μεσημέρι δήλωσε ότι βρέθηκαν προκηρύξεις της 17Ν, το λάβαρο της οργάνωσης, σφραγίδα, κομπιούτερ, οπλισμός (περίστροφο 38ρη, δύο αυτόματα κλπ.), εκρηκτικά, δύο μπαζούκας - ρουκέτες, περούκες, χειροβομβίδες και άλλα αντικείμενα. Και όλα αυτά μέσα στην ίδια αποθήκη λες και η 17Ν να ήθελε να τα βρουν!

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ είπε επίσης πώς βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα σε αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε η 17 Νοέμβρη στη δολοφονία του Κωστή Περαττικού, τα οποία - προσέξτε - ταυτίζονται με αποτυπώματα του Σάββα Ξηρού! Δηλαδή ο Ξηρός ήταν εκτελεστής, μεσαίο ή και ανώτερο στέλεχος της οργάνωσης, βομβιστής, νοικάρης του διαμερίσματος - "γιάφκα" εδώ και οκτώ χρόνια και ποιος ξέρει ακόμα τι! Ολόκληρη η 17Ν ο Σάββας Ξηρός. Βρήκαμε παπά να θάψουμε και τους ζωντανούς που λέει και ο λαός μας. Να το πούμε καθαρά; Εμάς ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ!

Εντωμεταξύ ένα ανελέητο κυνήγι "τρομοκρατών" βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ολόκληρη η χώρα ζει κάτω από ένα κλίμα τρομο-λαγνείας ενώ οι πράκτορες της CIA και οι "λοιποί" ασφαλίτες αλωνίζουν μόνοι τους και "φτιάχνουν κλίμα". Ο αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα Τ. Μίλερ, αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα της τρομοκρατίας είπε "παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις. Σημασία έχει αυτό που είπε πρόσφατα ο πρωθυπουργός, να εστιάσουμε στις έρευνες", ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι "χρειάζεται συνεργασία - συνεργασία - συνεργασία".

Οι δηλώσεις του έγιναν χθες Τετάρτη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Ζάππειο, όπου παρέδωσε από μία επιταγή ύψους 755.930 δολαρίων στις υπηρεσίες Δίωξης Ναρκωτικών της ΕΛΑΣ, του Λιμενικού και του ΣΔΟΕ. Βέβαια ο κύριος Μίλερ δεν είπε πώς τα σενάρια που κυκλοφορούν - σενάρια τρομοκρατολογίας - τροφοδοτούνται από διάφορα κέντρα και υπηρεσίες οι οποίες διοχετεύουν στην κοινή γνώμη "πληροφορίες" και εκτιμήσεις προς τις κατάλληλες κατευθύνσεις όπου υπάρχουν οι κατάλληλοι και πρόθυμοι αποδέκτες.

Είναι πέρα από σίγουρο πώς το κυνήγι των "τρομοκρατών" θα τραβήξει σε μάκρος και με την ευκαιρία το κράτος και οι υπηρεσίες του με τη βοήθεια των ΜΜΕ έχει απλώσει ένα πέπλο φόβου πάνω από τη χώρα. Ο καθένας μπορεί αύριο να βρεθεί με την κατηγορία του τρομοκράτη! Πολύ περισσότερο αν είναι "πολίτης υπεράνω υποψίας" ή ακόμα χειρότερα αν ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο! Οσοι κατευθύνουν αυτή την τρομολαγνεία επιδιώκουν να εξασφαλίσουν και τη "λαϊκή συμμετοχή" να μας κάνουν μαζικά χαφιέδες που θα "καρφώνουμε" στην αστυνομία πιθανούς τρομοκράτες!

Από την άλλη οι ανυπόληπτες μέχρι χθες διωκτικές αρχές έγιναν "επαγγελματίες", έχουν απόλυτη ασυλία σε κάθε τους ενέργεια ενώ οι ξένες μυστικές υπηρεσίες έχουν πλήρως εξαγνιστεί!

Ανεξάρτητα κατά πόσο είναι μέλος της 17Ν ο Σάββας Ξηρός - που εμάς καθόλου δεν μας έχουν πείσει - το κλίμα τρομο-λαγνείας καλλιεργείται έντονα και ενορχηστρωμένα. Από σοβαρούς και μη... Από έγκυρους και λιγότερο έγκυρους. Κυβερνητικοί, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο μπούλης της ΝΔ, Γρυλλάκηδες, Κακαουνάκηδες, Τράγκες, ΜΜΕ, όλος ο συργετός και το κακό συναπάντημα ένα κουβάρι, όπου ο κάθε ρουφιάνος με τον τρόπο του συμμετέχει στο "παιχνίδι". Η τρομοκρατολογία και τρομοφοβία αποτελούν, φυσικά, τον γνώριμο προθάλαμο ενίσχυσης της αστυνομοκρατίας και της βιαιότερης φαλκίδευσης κοινωνικών και πολιτικών ελευθεριών. Στοχεύει σε ομηρία και αυταρχικοποίηση της πολιτικής ζωής, ώστε να ακυρωθούν εργατικές και λαϊκές κινητοποιήσεις. Ετσι τουλάχιστον νομίζουν...

ΒΗΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

04/07/2002

Τελευταία ενημέρωση

06 Ιουλίου, 2002


Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βήχος;


Υπογράψτε ή δείτε το βιβλίο

 επισκεπτών μου


Contact Us
Επικοινωνία

 


Πρότεινε αυτήν την σελίδα 

σ' έναν φίλο


Γραφτείτε στην Mailing List 

για να ενημερώνεστε σε κάθε νέα ανανέωση 


Στείλε άρθρο


FORUM

Ελάτε να τα πούμε


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δωρεάν ανταποδοτική διαφήμιση (επικοινωνήστε με τον webmaster)