"Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ"

Μαστροποί στην εξουσία

Αρχείο

 

 

ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ!

"ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ" ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ

Ανεπίτρεπτες εικασίες, που αγγίζουν τα όρια της αθλιότητας, χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα όσα λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ιδιαίτερα μέρες, από διάφορα ΜΜΕ, σχετικά με υποτιθέμενα μέλη της "17Ν", τον αρχηγό της οργάνωσης, τη "φωτογράφισή" του, με τη δημοσιοποίηση των δήθεν χαρακτηριστικών και διαφόρων άλλων στοιχείων του, ακόμη και ονομάτων., κλπ.κλπ.

Ολα αυτά, όμως - μαζί με τα ονόματα των υποτιθέμενων υπόπτων - όπως και τα διάφορα σενάρια, περί Παρισιού, Κούβας, Αλγερίου, κλπ., κλπ., δίνονται, αν δεν κάνουμε λάθος, στα ΜΜΕ, από "παρατρεχάμενους" κυβερνητικών παραγόντων και στελέχη των διωκτικών αρχών. Και είναι, βέβαια, ολοφάνερες οι σοβαρές ευθύνες δημοσιογράφων και ΜΜΕ, που αναμεταδίδουν όλα όσα σερβίρουν οι διάφοροι μηχανισμοί, αλλά τις μεγαλύτερες ευθύνες έχουν οι "πηγές" αυτών των πληροφοριών. Και η κυβέρνηση μόνον άμοιρη ευθυνών δεν είναι για τις "πηγές" αυτές. Αλήθεια ποιούς καταγγέλλει ο Χ. Πρωτόπαππας;

Κι ενώ ο Χ. Πρωτόπαππας καταγγέλλει την "αθλιότητα", κι ενώ οι "κυνηγοί κεφαλών" ακολουθούν τον ντορό των τρομοκρατών της "17Ν", η Ελλάδα βρίσκεται έρμαιο στις διαθέσεις των ξένων και ντόπιων μυστικών υπηρεσιών. Τη χώρα "κυβερνούν" η CIA, η Ιντέλιντζενς Σέρβις, η ΕΥΠ. Πράκτορες και χαφιέδες "αλωνίζουν" παντού, κάνουν ότι, όπου κι όπως "γουστάρουν", δίνοντας λογαριασμό μόνο στ΄ αφεντικά τους. Με πρόσχημα τη διευκόλυνση της αστυνομίας στον "νυν υπέρ πάντων αγώνα" που δίνει για την εξάρθρωση της "17Ν" και, γενικότερα, την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, διαμορφώνεται κλίμα γενικευμένης αστυνομοκρατίας, το οποίο εμποδίζει τη φυσιολογική ζωή των πολιτών, στερεί ατομικά δικαιώματα και υπονομεύει ελευθερίες. Ολοι μας, αυτές τις μέρες, βρισκόμαστε στο έλεος της ΕΛ.ΑΣ.

Τα "σαπρόφυτα", που ευδοκιμούν στο "ελώδες έδαφος" των αυθαίρετων υπονοιών, των ύποπτων αναφορών και των αναπόδεικτων κατηγοριών, εκτοξεύουν τη βρώμα και τη δυσωδία τους στο πρόσωπο της ελληνικής κοινωνίας. Τα "κοράκια" κρώζουν, αναζητώντας αίμα και πτώματα. Ο Κακαουνάκης "φωτογραφίζει" τον αρχηγό και καταδεικνύει στελέχη της "17Ν". Ο Τράγκας προειδοποιεί να μην τολμήσει κανείς να υποβαθμίσει το ρόλο του Ξηρού. Ο Παπαχελάς συνεχίζει καθημερινά να "σερβίρει" από το "μενού" των μυστικών υπηρεσιών "Τροτσκιστές αρχηγούς"!!! Ο Καμμένος απειλεί να καταδικάσει τους "συνήθεις ύποπτους", που αθωώθηκαν από τα δικαστήρια. Ο Κρυστάλλης μεταφέρει την πείρα του, ενημερώνοντας την κοινή γνώμη για το πώς ενεργούν οι χαφιεδο-τρομοκράτες.

Οφείλουμε να το πούμε, και θα το κάνουμε: από όλη αυτή την ιστορία χαμένος θα είναι ο ελληνικός λαός και οι εργαζόμενοι, που καλούνται ν΄ ακολουθήσουν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την ηγεσία της ΝΔ στην αντιτρομοκρατική υστερία, για να ξεχάσει τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, εξαιτίας της αντεργατικής πολιτικής που εφαρμόζεται. Να ξεχάσουν την ανεργία, την ακρίβεια, τη φτώχεια, τη μείωση των συντάξεων, την αφαίρεση εργατικών δικαιωμάτων και κατακτήσεων, την εμπορευματοποίηση της Υγείας και της Παιδείας, την "πολιτιστική εκβαρβάρωση", την υπονόμευση της εθνικής ανεξαρτησίας και της εδαφικής κυριαρχίας από "συμμάχους και εταίρους", τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που έφτασε μέχρι τη γειτονιά μας. Ο αποπροσανατολισμός "καλά κρατεί", αλλά κάποτε θα γίνει αντιληπτό πως πραγματικός στόχος της αντιτρομοκρατικής εκστρατείας δεν είναι η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, αλλά η τρομοκράτηση του λαού και των εργαζομένων.

ΒΗΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

9 Ιούλη 2002

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση

10 Ιουλίου, 2002


Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βήχος;


Υπογράψτε ή δείτε το βιβλίο

 επισκεπτών μου


Contact Us
Επικοινωνία

 


Πρότεινε αυτήν την σελίδα 

σ' έναν φίλο


Γραφτείτε στην Mailing List 

για να ενημερώνεστε σε κάθε νέα ανανέωση 


Στείλε άρθρο


FORUM

Ελάτε να τα πούμε


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δωρεάν ανταποδοτική διαφήμιση (επικοινωνήστε με τον webmaster)