"Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ"

Μαστροποί στην εξουσία

Αρχείο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!

Σχόλιο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟΥ

"Ξέρετε κάτι; Εχουν απόλυτο δίκιο οι αμερικανοί που διαμαρτύρονται. Είκοσι επτά χρόνια δεν έχουμε κάνει τίποτα για την τρομοκρατία. Δεν πιάσαμε ούτε έναν τρομοκράτη. Κι όταν τους πιάνουμε επ΄ αυτοφώρω, κάνουμε ότι μπορούμε για να τους αθωώσουν τα δικαστήρια. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Μόνο αντι-αμερικάνικα νταηλίκια ξέρουμε να πουλάμε (...). Λέω ότι η καταστολή της τρομοκρατίας είναι ύψιστη εθνική προτεραιότητα. Δε με νοιάζει ούτε ποιοί θα τους πιάσουν, ούτε ποιές μεθόδους και διαδικασίες θα ακολουθήσουν για να τους πιάσουν. Δε με νοιάζει αν τους πιάσουν Ελληνες αστυνομικοί ή Αμερικάνοι καουμπόηδες ή Κινέζοι μανδαρίνοι..."! Πρόκειται για απόσπασμα από άρθρο του Ι. Πρετεντέρη στο ΒΗΜΑ.

Το σκηνικό λοιπόν έχει στηθεί. Το φαινόμενο "τρομοκρατία" στην Ελλάδα έχει καταγραφεί, μένει μόνο η λήψη μέτρων. Επόμενο βήμα να δημιουργηθούν οι λίστες των υπόπτων και να αρχήσουν οι συλλήψεις! Αυτά γράφαμε σε προηγούμενα άρθρα μας. Το θέμα είναι το εξείς. Δεν ξέρουμε αν οι μυστικές υπηρεσίες, οι ασφαλίτες ή η κυβέρνηση γνωρίζει ποιοί είναι οι τρομοκράτες της 17Ν. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι ποιοί είναι οι τρομοκράτες το γνωρίζει άριστα η αμερικάνικη κυβέρνηση! Και έτσι λοιπόν κι ενώ διανύουμε μια περίοδο που με πρόσχημα την Ολυμπιάδα διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για να καταστεί η Ελλάδα πεδίο εξόρμησης των κάθε λογής μυστικών υπηρεσιών, έστειλαν τα "λουλούδια" τους να δώσουν με το αίμα ως κατάλληλο "λιπαντικό", το απαραίτητο άλλοθι στους μηχανισμούς καταστολής και στους ιδεολογικούς εκπροσώπους τους, για να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα τους σχεδιασμούς για περαιτέρω αυταρχικοποίηση της εσωτερικής κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Ηδη με τη δολοφονία του Βρετανού στρατιωτικού ακόλουθου οι αμερικάνοι πέτυχαν μερικούς από τους στόχους τους. Πρώτον όπως ανακοινώθηκε η ελληνική κυβέρνηση θέτει σε εφαρμογή τη συμφωνία δικαστικής συνδρομής με τις ΗΠΑ. Πρόκειται για τη συμφωνία που υπαγορεύει ότι η Ελλάδα υποχρεούτε να υπαγορεύει ότι η Ελλάδα υποχρεούται να ικανοποιεί τα "αντιτρομοκρατικά" αιτήματα των αμερικανών, ακόμα κι όταν αυτό αντίκειται στην εσωτερική ελληνική νομοθεσία! Δεύτερον, οι σφαίρες που χτύπησαν τη μέρα εκείνη το βρετανό ακόλουθο αποδείχτηκαν το ικανό "αντικλείδι" για να περάσει η διαβόητη συμφωνία "αστυνομικής συνεργασίας" με τις ΗΠΑ, όχι πια από το παράθυρο, αλλά απευθείας από την πόρτα. Τρίτον, με τη διατεταγμένη δολοφονική αποστολή που εξετέλεσαν οι σκοτεινές μυστικές υπηρεσίες, "επικύρωσαν" την πρόσφατη δήλωση του Ν. Μπερνς, ο οποίος εξάγγειλε την έναρξη μιας απόλυτα ανεξέλεγκτης τακτικής "αντιτρομοκρατικών" κόλπων, λέγοντας ότι θα συναντάται και θα αποφασίζει για τέτοια θέματα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, χωρίς να γίνονται ανακοινώσεις και μυστικά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα δύσκολα βέβαια έρχονται μετά.

Ολα τα παραπάνω είναι και αυτά σκέψεις που εξέθεσα το 2000! Και όμως "στέκονται" απόλυτα και αυτή τη στιγμή. Η 17 Νοέμβρη έχει προλειάνει το δρόμο για την έφοδο και άλλων πρακτόρων της CIA και των λοιπών "ευαγών" ιδρυμάτων". Ας αγρυπνούμε γνωρίζοντες πώς η ιστορία δεν γράφεται από νοσηρούς αστυνομικούς κι άλλους εγκεφάλους, αλλά από την πάλη των τάξεων και τον αδιάκοπο αγώνα των καταπιεσμένων για κοινωνική απελευθέρωση και κοινωνική δικαιοσύνη. Ετσι έκλεινα σχετικό άρθρο, πάλι το έτος 2000.

Αυτή τη στιγμή έχει μπει σε εφαρμογή η "οδηγία" των αμερικανών για συλλήψεις υπόπτων και προσαγωγές σε δίκη. Εξάλλου οι εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, έχουν πλούσιο φωτογραφικό υλικό, με χιλιάδες "τρομοκράτες" διαδηλωτές, έξω από την αμερικανική πρεσβεία. Είμαστε η χώρα των "τρομοκρατών" τη να κάνουμε κύριε πρόεδρε της αμερικής. Και τόχουμε καμάρι καθάρματα. (Κι αυτό από σχόλιο του 2000)!

Κάθε ομοιότητα με το σήμερα είναι πραγματική!

3 ΙΟΥΛΗ 2002

Τελευταία ενημέρωση

03 Ιουλίου, 2002


Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βήχος;


Υπογράψτε ή δείτε το βιβλίο

 επισκεπτών μου


Contact Us
Επικοινωνία

 


Πρότεινε αυτήν την σελίδα 

σ' έναν φίλο


Γραφτείτε στην Mailing List 

για να ενημερώνεστε σε κάθε νέα ανανέωση 


Στείλε άρθρο


FORUM

Ελάτε να τα πούμε


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δωρεάν ανταποδοτική διαφήμιση (επικοινωνήστε με τον webmaster)