"Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ"

Μαστροποί στην εξουσία

Αρχείο

 

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ;Τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας που η 17 Νοέμβρη, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε νοικιάσει για τη "Γιάφκα" της και που ανακαλύφθηκαν όπλα, η σημαία της οργάνωσης και άλλα αντικείμενα, τα πλήρωνε λέει μία γιαγιά της πολυκατοικίας ο βομβιστής του Πειραιά Σάββας Ξηρός! Και ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα με αξιωματικό της ασφάλειας, είναι μεσαίο στέλεχος της οργάνωσης! Έτσι, λοιπόν, μια οργάνωση που για δεκαετίες παρέμεινε ασύλληπτη ξαφνικά αποκαλύπτεται ότι ενεργούσε τελείως ερασιτεχνικά με αποτέλεσμα να σκάσει η βόμβα στα χέρια του "μεσαίου" στελέχους της, που πήγε ο ίδιος να βάλει τη βόμβα, που κουβαλούσε πάνω του το 45ντάρι που η 17Ν είχε κλέψει από αστυνομικό, 45 κλειδιά σπιτιών της οργάνωσης και πλήθος στοιχεία που ενοχοποιούν την οργάνωση και τον ίδιο!

Περισσότερο από τρία χρόνια ο Ξηρός πλήρωνε ο ίδιος τα κοινόχρηστα χωρίς να παίρνει τις απαραίτητες προφυλάξεις που θα έπαιρνε κι ένας απλός κακοποιός ή πορτοφολάς. Από την άλλη ο βουλευτής της ΝΔ Παναγιώτης Καμμένος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα το βράδυ (3 Νοέμβρη) δήλωσε με στόμφο: "Πάρτε το χαμπάρι! Οσοι δικάστηκαν σαν τρομοκράτες, και μιλάω για τον Μαζοκόπο και άλλους, θα ξανακαθίσουν στο σκαμνί της δικαιοσύνης και αυτή τη φορά θα καταδικαστούν"!!!

Είπε δηλαδή, με λίγα λόγια, κι ενώ η ασφάλεια την ίδια ώρα έκανε και κάνει συλλήψεις υπόπτων, ότι ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για τα δημοκρατικά δικαιώματα στη χώρα μας. Με πρόσχημα την τρομοκρατία ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ετοιμάζουν τις χειροπέδες για ένα ολόκληρο λαό, στήνοντας ίσως την προβοκάτσια του αιώνα. Οι επόμενες μέρες και μήνες εύχομαι να με διαψεύσουν.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΗΧΟΣ

03/07/2002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση

06 Ιουλίου, 2002


Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βήχος;


Υπογράψτε ή δείτε το βιβλίο

 επισκεπτών μου


Contact Us
Επικοινωνία

 


Πρότεινε αυτήν την σελίδα 

σ' έναν φίλο


Γραφτείτε στην Mailing List 

για να ενημερώνεστε σε κάθε νέα ανανέωση 


Στείλε άρθρο


FORUM

Ελάτε να τα πούμε


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δωρεάν ανταποδοτική διαφήμιση (επικοινωνήστε με τον webmaster)