"Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ"

Μαστροποί στην εξουσία

Αρχείο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΠΟΥ ΣΤΑΖ(Ε)Ι Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΛΟΓΙΑ

Κάθε ομοιότητα με το σήμερα είναι φανταστική και δεν ανταποκρίνεται με την πραγματικότητα! Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στις 19 Νοέμβρη 1994. Θα μπορούσε όμως να είχε δημοσιευθεί στις 30 Ιουνίου 2002 ταυτόχρονα με τα δημοσιεύματα του Κακαουνάκη και των λοιπών πρακτορολόγων, πρακτόρων και χαφιέδων της άρχουσας τάξης. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει οπωσδήποτε... τρομοκράτες και τρομοκρατικές ομάδες να παρουσιάσει στην Κοινή Γνώμη. Το έχει ζητήσει εξάλλου και το μεγάλο αφεντικό, ο αρχιτρομοκράτης της υφηλίου, ο Μπους ο Μικρός...  Έτσι, λοιπόν, ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη, σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ και τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες είναι 65ντάρης διανοούμενος, με δράση την περίοδο της χούντας, ο οποίος ιδεολογικά βρίσκεται κοντά στην εξωκοινοβουλευτική ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΗ αριστερά!!! Παρά τη φαιδρότητα του όλου θέματος άρχισαν ήδη έρευνες σε σπίτια και προσαγωγές υπόπτων! Η κατάσταση είναι ρευστή μετά και την περίεργη περίπτωση του ατόμου που αυτοτραυματίστηκε από τον αυτοσχέδιο μηχανισμό που τοποθέτησε στο λιμάνι του Πειραιά. Οι χαφιέδες έπιασαν δουλειά. Το επαναστατικό και εργατικό κίνημα πρέπει να επαγρυπνεί.

ΒΗΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αλλοδαπούς αρχιτρομοκράτες και Έλληνες διανοουμένους, που ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό, συνδεδεμένους με την τρομοκρατία στην Ελλάδα, ανακάλυψαν (μετά από... δημοσιεύματα του ΣΤΟΧΟΥ) ξαφνικά ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί της Αθήνας. Ανταποκρίσεις από το εξωτερικό, "ζωντανές" συνδέσεις και ξαναζεσταμένα "ρεπορτάζ" καλλιεργούν με αισιοδοξία και απόλυτη βεβαιότητα την εντύπωση ότι οι διωκτικές αρχές ακουμπούν τους... τρομοκράτες.

Μια προσεκτική, βέβαια, ακρόαση των "αποκλειστικών" πληροφοριών αποκαλύπτει ακριβώς τα αντίθετα. Κάποιους ύποπτους για πιθανή σχέση με τον περιβόητο Κάρλος, τους μετέτρεψαν τα λαγωνικά της ελληνικής δημοσιογραφίας σε δεδηλωμένους τρομοκράτες, παρουσιάζοντας έγγραφα μυστικών υπηρεσιών αμφίβολης (και ύποπτης) προέλευσης και εικόνες από κάποιες παλιές τρομοκρατικές ενέργειες. Για να ενισχύσουν την απάτη, που διαπράττουν σε βάρος της κοινής γνώμης, συνέδεσαν την ιστορία αυτή και με την επίσκεψη Παπαθεμελή στη Μόσχα, λέγοντας ότι η ελληνική αστυνομία, μετά τη Στάζι, ψάχνει στοιχεία για τους τρομοκράτες και στα αρχεία της Κα Γκε Μπε! Και οι μυστικές υπηρεσίες ξένες και ντόπιες κάνουν τη δουλειά τους αλωνίζοντας τη χώρα και δημιουργώντας όταν χρειαστεί τρομοκράτες μέσα στις γραμμές των κοινωνικών αγωνιστών καλύπτοντας τους πραγματικούς τρομοκράτες που βρίσκονται μέσα στις σκοτεινές αίθουσες των δολοπλοκιών.

Παράλληλα το τρίπτυχο Αστυνομία - Δικαιοσύνη - Τύπος αλληλοκαλυπτόμενο και αλληλοσυμπληρούμενο αναλαμβάνει να... σώσει την "κοινωνία από τους τρομοκράτες", προσπαθώντας να αναδείξει με κάθε τρόπο την απόλυτη παντοδυναμία του αστικού κράτους και την ματαιότητα της αντίστασης. Οι πληροφορίες διακινούνται, βασισμένες στην ηθική του εμπορεύματος, στη λογική της απόλυτης και μοναδικής αλήθειας: της κρατικής και κύρια στην τεχνική της προπαγάνδας, στοχεύουν κατευθείαν στον ευνουχισμό της ελεύθερης σκέψης και στη νομιμοποίηση της εγγενούς του καπιταλιστικού κράτους βίας και αυθαιρεσίας. Οι μονοπωλητές της ενημέρωσης και οι πουλημένοι γραφιάδες της καριέρας, εξάπτουν τη φαντασία των μίζερων και αποχαυνωμένων αναγνωστών τους που καταναλώνουν το ασφαλίτικο ψέμα σαν περιπετειώδες αστυνομικό μυθιστόρημα και δεν νοιώθουν σε καμιά στιγμή την ανάγκη ή την υποχρέωση και ούτε έχουν την ευθιξία να αποδείξουν έστω και μια φορά την αλήθεια των ισχυρισμών τους.

Είναι φανερό ότι οι μυστικές υπηρεσίες "ασφαλείας" με τις υποδείξεις και πιέσεις των πατρόνων τους, της CIA και των αντίστοιχων αμερικανικών και Ισραηλίτικων (βλέπε MOSSAD) "αντιτρομοκρατικών" υπηρεσιών, μεθοδεύουν και πάλι τεχνητά το κλίμα τρομοκρατολογίας και τρομολαγνείας ή τρομοκρατοφοβίας, ως ικανής και αναγκαίας συνθήκης νομιμοποίησης σε κοινωνικό επίπεδο οποιασδήποτε αυθαιρεσίας τους. Το οργανωμένο εργατικό κίνημα και οι επαναστάτες του σήμερα έτσι πρέπει να δουν όλη αυτή την ιστορία με τους... τρομοκράτες, που ο αστικός Τύπος και τα ΜΜΕ διοχετεύουν τις τελευταίες ημέρες...

Τελευταία ενημέρωση

03 Ιουλίου, 2002


Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βήχος;


Υπογράψτε ή δείτε το βιβλίο

 επισκεπτών μου


Contact Us
Επικοινωνία

 


Πρότεινε αυτήν την σελίδα 

σ' έναν φίλο


Γραφτείτε στην Mailing List 

για να ενημερώνεστε σε κάθε νέα ανανέωση 


Στείλε άρθρο


FORUM

Ελάτε να τα πούμε


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δωρεάν ανταποδοτική διαφήμιση (επικοινωνήστε με τον webmaster)