Make your own free website on Tripod.com

"Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ"

Τελευταία ενημέρωση

22 Μαΐου, 2002

ANABΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ 200.000.000 ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!

Αναβλήθηκε η δίκη του διοικητή της αστυνομίας Γ.Μ., ο οποίος κατηγορείτο με βούλευμα ανακριτή και εισαγγελέα για παράβαση καθήκοντος και των μαρτύρων του, που οι περισσότεροι κατηγορούνται με το ίδιο βούλευμα για μαστρωπεία, για τις 5 Μαρτίου 2002! Η δίκη είχε προσδιοριστεί να γίνει στη Σύρο στις 15 Μαϊου και ένας από τους μάρτυρες κατηγορίας ήταν ο σ. Παναγιώτης Βήχος, ο οποίος με δημοσίευμά του στη ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ το Σεπτέμβρη του 1998 είχε αποκαλύψει κύκλωμα Σωματεμπορίας στη Σαντορίνη. 

Ο πρώην διοικητής της αστυνομίας στη Σαντορίνη υπηρετεί τώρα στη... Σύρο όπου και ήταν να γίνει η δίκη του. Έξω και μέσα στο δικαστήριο δεκάδες αστυνομικοί με πολιτικά, αλλά και μπράβοι της νύχτας έκαναν εμφανή την παρουσία τους και βρίσκονταν συνεχώς γύρω από τους μάρτυρες κατηγορίας, Παν. Βήχο, Νανά Βήχου και Δημήτρη Γεωργακόπουλο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι 330 κάτοικοι της περιοχής Βόθονα της Σαντορίνης κατέθεσαν στην ανακρίτρια της υπόθεσης υπογραφές και ένορκες καταθέσεις όπου μεταξύ άλλων σημειώνουν ότι: "εκφράζουν τον αποτροπιασμό και την αγανάκτησή μας για τα ακατανόμαστα αίσχη, που διαδραματίζονται σε συγκεκριμένα κέντρα, τα οποία λειτουργούν εδώ και αρκετό καιρό στο νησί μας".Οι κάτοικοι αυτοί επισημαίνουν ότι οι μαστρωποί και οι μπράβοι της νύχτας "καλυπτόμενοι πίσω από το Νόμο, επιδίδονται σε πάσης φύσεως πρωτοφανείς ανηθικότητες". 

Κι ενώ οι πάντες γνωρίζουν το τι συμβαίνει στο όμορφο νησί της Σαντορίνης ο κύριος διοικητής δεν ξέρει τίποτα και από πάνω ζητάει και... αποζημίωση 200.000.000 δραχμών για ηθική αποκατάσταση, από τη ζημιά που του προξένησε το δημοσίευμα της Νέας Προοπτικής! 

Τελειώνοντας να σημειώσουμε ότι οι υπογραφές των κατοίκων και οι καταγγελίες τους έχουν σταλεί και στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, στο Νομάρχη Κυκλάδων, στον Επαρχο Θήρας (ο οποίος στην κατάθεσή του λέει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τις καταγγελίες της ΝΠ) στους Ραδιοφωνικούς και Τηλεοπτικούς Σταθμούς Θήρας, στο Μητροπολίτη Θήρας, κ. Παντελεήμονα (ο οποίος παλιότερα είχε κάνει κι αυτός καταγγελίες για το ίδιο θέμα αλλά τώρα δεν ξέρει τίποτα) και στην Ανωτάτη Διοίκηση Αστυνομίας Σύρου. Καταγγελίες από τους ίδιους κατοίκους αλλά και από μεμονωμένους μάρτυρες έχουν γίνει και στον ίδιο το Διοικητή του αστυνομικού Τμήματος Θήρας κ. Γ.Μ., ο οποίος όμως εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι ουδείς γνωρίζει για τις καταγγελίες της Νέας Προοπτικής! 

Στο δικαστήριο προσήλθε να καταθέσει και ο υπάλληλος της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Δ.Ζ. (τα στοιχεία του στην εφημερίδα) ο οποίος δήλωσε ότι αστυνομικός του τμήματος Σαντορίνης (τον κατονομάζει) του σύστησε που να πάει να βρει... γυναίκες και τον έστειλε στη Βίλα Αργύρη και το νυκτερινό κέντρο ΤΕΝ ΤΕΝ! Ομορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος...

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βήχος;


Υπογράψτε ή δείτε το βιβλίο

 επισκεπτών μου


Contact Us
Επικοινωνία


Πρότεινε αυτήν την σελίδα 

σ' έναν φίλο


Γραφτείτε στην Mailing List 

για να ενημερώνεστε σε κάθε νέα ανανέωση


Στείλε άρθρο 

 

 

 

 

 

Bravenet.com

Θέματα

* Πολιτικά

* Kοινωνικά

* Μετανάστες

* Στρατευμένοι

* Φιλοσοφία

* Ναρκωτικά S.O.S

* Πολιτισμός

* Ιδεολογικά

* Θρησκείες

* Διεθνή

* Σελίδα τσιγγάνων

* Ταξικός  

   Συνδικαλισμός

* Ανθρώπινα 

   δικαιώματα

* Τετράδια 

   Ψυχιατρικής

* Βιβλίο

* Μουσικές σελίδες

* Άρθρα και απόψεις

* Καινούργια αξιόλογα 

   CD

* Ιστοσελίδες

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δωρεάν ανταποδοτική διαφήμιση (επικοινωνήστε με τον webmaster)