Πολιτικό καφενείο Πολιτικό καφενείο

Πολιτικό καφενείο

"Ο Μεγάλος Ανατολικός"

Βολές στην επικαιρότητα

Πρότεινε αυτήν την σελίδα 

Forum

Επικοινωνία

Βιβλίο επισκεπτών

Συνεργάτες

Σύνδεσμοι

  Webmaster: Δημήτρης  

Ανάλυση οθόνης 800Χ600  

Οργάνωση θεμάτων: Βήχος Παναγιώτης   

  Καθημερινή ανανέωση.                                         Αποστολή άρθρων στην: Συντακτική επιτροπή                 Τελευταία ενημέρωση 30 Αυγ 2002

 

ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΗ ΑΘΗΝΑ

ΑNEΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΣΤΗ ΜΑΧΗ Η ΑΘΗΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 Διακήρυξη του Συνδυασμού

Aνεξάρτητη παρέμβαση
και σε άλλους δήμους

 ΠEPIΣTEPI 
Ενωτικά και ανατρεπτικά

 ΒΥΡΩΝΑΣ 
Σύγκρουση με οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα

 XAΛANΔPI 
Aντί-Σταση στην υποταγή

 NEA ΣMYPNH 
Να σπάσουμε τις κόκκινες ζώνες

 

Κεντρική σελίδα

 

ΒΥΡΩΝΑΣ
Σύγκρουση με οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα

Η δράση της Αριστερής Παρέμβασης Πολιτών Βύρωνα ήταν αυτή που σε πολλές περιπτώσεις έφερε σε δύσκολη θέση τη δημοτική αρχή του Βύρωνα, το πρόγραμμα της οποίας αν και στηρίζεται από το ΚΚΕ θα ζήλευε και ένας ακραιφνής ΠΑΣΟΚος δήμαρχος. Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η Παρέμβαση απευθύνεται στους πολίτες τους οποίους η σημερινή κατάσταση πνίγει πολιτικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά. Στους πολίτες που γυρίζουν την πλάτη σε όλους τους διαχειριστές της αντιλαϊκής εξουσίας και θέλουν να αγωνιστούν για μια άλλη ζωή στην πόλη που τους ανήκει, για μια κοινωνία που στο κέντρο της θα έχει τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Στους πολίτες που αγωνίζονται κόντρα στα οικονομικά συμφέροντα, στο ρουσφέτι, στη διαπλοκή και στη διαφθορά. Στους πολίτες που θεωρούν πως τίποτα το ανθρώπινο δεν είναι ξένο από τη ζωή και τη δράση τους.

Εκτιμά ότι η σύγκρουση με τη σημερινή δημοτική πολιτική δεν μπορεί να γίνει με τη σύγκλιση και τη συμπόρευση με τη Nέα Δημοκρατική παράταξη του Ν. Χαρδαλιά, ούτε με την κυβερνητική παράταξη του Κ. Κόνσουλα, όπως επίσης ούτε με ευκαιριακές συγκολλήσεις με αντάρτες του κυβερνητικού κόμματος.

Η Παρέμβαση επιμένει αριστερά. Για μια Αριστερά αντικυβερνητική, που θα έχει στο στόχαστρό της την κυβερνητική και ευρωπαϊκή πολιτική του κεφαλαίου σε όλα τα επίπεδα. Μια Αριστερά αντιδιαχειριστική, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της τοπικής εξουσίας. Αντικαπιταλιστική στη δράση της και στο περιεχόμενό της, που θα βλέπει μπροστά με καινοτομία, ριζοσπαστική, διεθνιστική, κινηματική. Που δεν αναπαράγει τις λογικές, πρακτικές και διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος, που δεν θα είναι δύναμη διαχείρισης και συμμέτοχος στις αντιλαϊκές πολιτικές, που δεν θα έχει ως αυτοσκοπό την εξουσία, που θα τολμά να ανιχνεύσει μαζί με το λαό τους δρόμους του μέλλοντος. Γιατί οι πολίτες πρέπει να έχουν γνώμη για όλα όσα τους αφορούν. Για μια αξιοπρεπή ζωή στην πόλη και την κοινωνία.

 ΣTPATOΣ BOYPAZEPHΣ

 

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βήχος;


ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΠΙΑΝΟΥ

ΣΥΝΘΕΣΑΙΖΕΡ

Για μικρούς, αρχάριους

Για μεγάλους, προχωρημένους

ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ

ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΜΑΘΗΣΗ

Από τον Μουσικοσυνθέτη

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΗΧΟ

τηλ. 0109515573 κινητό 0946205678

Δημοσθένους 115 Καλλιθέα 17672

Γράψε μια λέξη

Έναρξη Μάιος 2002